Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Cum funcționează injecțiile cu botox în frunte? 

Middle,Aged,Attractive,Blonde,Woman,Attending,Aesthetic,Clinic,,Unrecognizable,Doctor

Cum funcționează injecțiile cu botox în frunte? 

Imaginea personală și încrederea în sine sunt din ce în ce mai importante în societatea actuală, iar tratamentele estetice țin pasul cu acest trend. Astfel, procedurile estetice minim invazive, precum tratament riduri frunte prin injectare cu botox, au câștigat rapid popularitate. Procedura de injectare botox frunte oferă o soluție rapidă și eficientă pentru combaterea semnelor de îmbătrânire de la nivelul frunții, acestea fiind cele mai vizibile. Citește mai departe și vezi cum te poate ajuta toxina botulinică în cazul ridurilor faciale, de ce este indicat botox riduri, care sunt efectele botoxului pe termen lung, ce nu este permis după injectarea cu botox și injectare botox frunte preț. 

De ce este botoxul indicat pentru ridurile de pe frunte 

Ridurile de pe frunte sunt deseori printre primele semne vizibile ale îmbătrânirii. Aceste linii fine și riduri pot apărea din cauza mișcărilor repetitive ale mușchilor faciali, din cauza expunerii la soare și a pierderii elasticității pielii. Botoxul, cunoscut și sub denumirea de toxină botulinică, este un tratament riduri frunte eficient. Iată de ce este indicat botox frunte: 

  • Relaxarea mușchilor faciali: Toxina botulinică blochează semnalele nervoase care determină contracția mușchilor faciali. Datorită botox frunte, mușchii se relaxează, pielea de deasupra lor devine mai netedă, iar ridurile se estompează. 

  • Efect rapid și eficient: Efectele acestui tratament riduri frunte pot fi observate în câteva zile, oferind un look fresh și întinerit, fără a necesita o perioadă lungă de recuperare. 

  • Prevenirea formării de noi riduri: Pe lângă reducerea ridurilor existente, injecțiile cu botox frunte pot preveni formarea de noi riduri prin reducerea mișcărilor repetate ale mușchilor faciali responsabili de apariția acestora. 

Cum decurge procedura de injectare botox frunte 

Procedura de injectare de botox riduri este simplă și rapidă, constând în câțiva pași esențiali: 

  • Consultația inițială: Primul pas este o consultație cu un medic specialist, în care se va evalua starea generală de sănătate a pacientului și se va decide planul de tratament personalizat. 

  • Pregătirea zonei: Înainte de injectare, zona de tratament va fi curățată pentru a preveni posibilele infecții.  

  • Injectarea: Specialistul va injecta botoxul în mușchii frunții. Numărul de injecții necesare poate varia în funcție de profunzimea ridurilor și de dimensiunea zonei tratate. 

  • Post-tratament: După injectare, pacientul poate reveni imediat la activitățile normale. Este recomandat să evite masarea zonei tratate și să stea în poziție verticală pentru câteva ore după procedură pentru a preveni migrarea botoxului în alte zone. 

  • Rezultate: Efectele botoxului încep să fie vizibile în câteva zile, rezultatele finale apar de obicei în aproximativ o săptămână, iar ele durează câteva luni, după care tratamentul poate fi repetat. 

  • Contraindicații după injectarea cu botox: Evită efortul fizic în primele 24 de ore, băuturile alcoolice și expunere prelungită la soare și căldură. De asemenea, evită masarea zonei imediat după botox riduri și adoptă o poziție de somn care să nu pună presiune pe zona feței.  

Injecții cu botox la Dr. Kurbe Center 

Injecțiile cu botox frunte reprezintă o soluție eficientă pentru a combate ridurile și a obține un look mai tânăr. La Dr. Kurbe Center, punem accent pe profesionalism și calitate, iar fiecare pacient beneficiază de un tratament riduri frunte personalizat. În plus, utilizăm echipamente și tehnici moderne pentru a asigura rezultate optime și siguranță maximă în toate procedurile noastre.  

Scopul nostru este să ajutăm pacienții să își redescopere încrederea în sine prin soluții estetice de înaltă calitate. Suntem dedicați să oferim cele mai bune tratamente și să asigurăm satisfacția pacienților noștri. Accesează link-ul pentru a descoperi injectare botox frunte preț și contactează-ne pentru a descoperi cum putem să te ajutăm să îți atingi obiectivele estetice! 

Leave a comment

× Chat