Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Chirurgie orala

dr. kurbe center
CHIRURGIE ORALĂ

Chirurgia orală include toate tratamentele chirurgicale desfășurate la nivelul cavității orale, care sunt compatibile cu tratamentele de chirurgie dentară. Acestea se pot clasa în: chirurgie dento-alveolară, chirurgie plastică gingivală, sau îndepărtarea chisturilor.

Chirurgia dento-alveolară tratează problemele ce necesită extracția unuia dintre dinți. Cel mai comun tip de extracție o reprezintă extracția molarului de minte, care de cele mai multe ori este poziționat greșit și pune în pericol alinierea danturii. Însă, acest tip de chirurgie ajută și în tratarea altor probleme, precum fracturile dentare, sau cariile profunde, prin extracția acestora și ulterior înlocuirea lor cu un implant dentar.

CHIRURGIE ORALĂ

Chirurgia orală poate oferi o serie de beneficii pentru pacienți, inclusiv:

CE ÎNSEAMNĂ CHIRURGIA ORALĂ?

Chirurgia orală este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe tratamentul intervențional al problemelor orale și maxilare. Aceasta implică utilizarea unor tehnici chirurgicale pentru a trata afecțiuni ale gurii, maxilarelor și a feței, inclusiv dinții, gingiile, maxilarele, mușchii și țesuturile moi ale cavității bucale.

Printre procedurile chirurgicale orale comune se numără:

  1. Extracția dinților: Aceasta este o procedură comună în care un dinte afectat sau deteriorat este îndepărtat din gura pacientului.

  2. Implanturile dentare: Acestea implică înlocuirea unui dinte pierdut cu un implant dentar. Implantul este inserat în osul maxilar și servește ca ancoră pentru dinte.

  3. Chirurgia parodontală: Aceasta implică îndepărtarea țesuturilor afectate de boală parodontală (gingivită sau parodontită).

  4. Chirurgia ortognatică: Aceasta este o intervenție chirurgicală care implică reașezarea oaselor maxilare și a feței, de obicei pentru a corecta probleme de ocluzie, de masticatie sau de respiratie.

  5. Corecția afecțiunilor dentare: Aceasta poate include corecția unui pătrat facial sau a unor dinți strânși prin intermediul unor proceduri chirurgicale.

  6. Tratamentul leziunilor și infecțiilor: Acesta poate include îndepărtarea chisturilor sau a altor leziuni din cavitatea bucală, precum și tratarea abceselor sau a altor infecții orale.

PLATA ÎN RATE DIRECT ÎN CLINICĂ

Zâmbetul tău strălucitor nu trebuie să fie amânat din cauza costurilor mari! Acum poți să beneficiezi de oricare dintre serviciile noastre dentare cu plata în rate, fără avans sau garanții suplimentare. Și cel mai bun lucru? Ai nevoie doar de buletin pentru a beneficia de această ofertă! Vino astăzi la clinica noastră și obține zâmbetul pe care îl meriți, fără nicio bătaie de cap financiar.

Medici
Profilaxie Dr.Kurbe
dr. Alina Mogos
Medic Dentist specialist

TARIFE SERVICII dentară

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

suntem aici pentru dumneavoastră
program de lucru

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm
Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm
Duminică: Închis

dr. kurbe center
FORMULAR DE CONTACT

    × Chat