Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Chirurgie maxilo-faciala

dr. kurbe center

CHIRURGIE MAXILO-FACIALĂ

Chirugia maxilo-facială include următoarele proceduri:

Sinus lifting (intern sau extern); Adiție osoasă; Extractie dentară; Tratament cu PRF pentru vindecare rapidă; Frenectomie / frenoplastie / frenotomie

CHIRURGIE MAXILO-FACIALĂ

Chirurgia maxilo-facială poate oferi o serie de beneficii pentru pacienți, inclusiv:

CE ÎNSEAMNĂ CIRURGIA MAXILO-FACIALă?

Chirurgia maxilo-facială este o ramură a medicinei care se concentrează pe tratarea afecțiunilor, bolilor și defectelor din zona feței, gurii, maxilarului, mandibulei și gâtului. Aceasta implică o gamă largă de proceduri chirurgicale, inclusiv intervenții estetice și reconstructive, proceduri ortopedice, traumatologice, oncologice, chirurgie dentară, precum și intervenții pentru tratarea afecțiunilor sistemului nervos sau vascular.

Chirurgii maxilo-faciali lucrează cu o echipă multidisciplinară de specialiști, inclusiv medici dentiști, ortopezi, radiologi, oftalmologi, neurologi și oncologi, pentru a oferi tratamentul adecvat pacienților cu afecțiuni complexe.

Printre procedurile comune efectuate de chirurgii maxilo-faciali se numără extracția dinților inclusi, corecția malocluziilor (disfuncții ale mușcăturii), tratamentul fracturilor faciale, reconstrucția maxilo-facială după intervenții chirurgicale pentru cancer, tratamentul afecțiunilor temporomandibulare (TMD), precum și intervenții pentru tratarea afecțiunilor congenitale sau ale scheletului facial.

În general, procedurile chirurgicale maxilo-faciale sunt efectuate sub anestezie generală sau locală și necesită o perioadă de recuperare care poate varia în funcție de natura intervenției chirurgicale efectuate.

PLATA ÎN RATE DIRECT ÎN CLINICĂ

Zâmbetul tău strălucitor nu trebuie să fie amânat din cauza costurilor mari! Acum poți să beneficiezi de oricare dintre serviciile noastre dentare cu plata în rate, fără avans sau garanții suplimentare. Și cel mai bun lucru? Ai nevoie doar de buletin pentru a beneficia de această ofertă! Vino astăzi la clinica noastră și obține zâmbetul pe care îl meriți, fără nicio bătaie de cap financiar.

Medici
Profilaxie Dr.Kurbe
dr. Alina Mogos
Medic Dentist specialist

TARIFE SERVICII dentară

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

suntem aici pentru dumneavoastră
program de lucru

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm
Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm
Duminică: Închis

dr. kurbe center
FORMULAR DE CONTACT

    × Chat