Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Cele mai populare proceduri de estetică facială și cum pot aduce un plus de frumusețe

Cele mai populare proceduri de estetică facială și cum pot aduce un plus de frumusețe

Cele mai populare proceduri de estetică facială și cum pot aduce un plus de frumusețe

Procedurile de estetică facială au devenit din ce în ce mai populare. Tehnologiile și tratamentele inovatoare au făcut posibilă îmbunătățirea aspectului feței în moduri nemaiîntâlnite anterior.

Acid hialuronic pentru buze

Atât la clinica estetică Dr. Kurbe, cât și pe piață, una dintre cele mai căutate proceduri de estetică facială este injectarea de acid hialuronic în buze. Acest tratament este utilizat pentru a oferi volum și plenitudine buzelor. Acidul hialuronic este un compus natural prezent în piele și are capacitatea de a atrage și reține apa, ceea ce conferă buzelor un aspect mai plin și hidratat. Prin injectarea precisă a acestui compus în buze, se poate obține o formă și un volum dorite, oferind un plus de frumusețe și un zâmbet seducător.

Peeling chimic

Peelingul chimic este o procedură în care se utilizează substanțe chimice pentru a exfolia și a îndepărta celulele moarte de pe suprafața pielii feței. Grație procedurii executate la Dr. Kurbe veți vedea rezultate considerabile, dat fiind că vă va ajuta la îmbunătățirea texturii pielii, la diminuarea petelor solare, a ridurilor fine și a cicatricilor acneice. Peelingul chimic poate aduce un plus de frumusețe prin stimularea producției de colagen și elastină, care conferă pielii un aspect mai tânăr și mai radiant.

Toxina botulinică

Tratamentul cu toxina botulinică, cunoscut și sub numele de Botox, este una dintre cele mai populare proceduri de estetică facială. Aceasta implică injectarea toxinei botulinice în mușchii feței pentru a reduce apariția ridurilor și liniilor fine. Toxina botulinică acționează prin blocarea semnalelor nervoase către mușchii faciali, ceea ce duce la relaxarea acestora. Rezultatul este o diminuare a ridurilor și o înfățișare mai tânără și mai odihnită.

Rinoplastie

Rinoplastia este o procedură chirurgicală care vizează remodelarea sau corectarea formei și dimensiunii nasului. Această intervenție poate fi realizată pentru a îmbunătăți aspectul estetic al nasului sau pentru a corecta probleme funcționale, cum ar fi dificultățile de respirație. Prin modificarea formei nasului, rinoplastia poate aduce un plus de frumusețe în proporții faciale și poate îmbunătăți încrederea în sine.

Blefaroplastie

Blefaroplastia este o procedură chirurgicală care vizează corectarea aspectului pleoapelor superioare și inferioare. Aceasta implică îndepărtarea excesului de piele și a grăsimii din jurul ochilor pentru a reduce pungile și cearcănele, oferind un aspect mai tânăr și mai luminos. Blefaroplastia poate aduce un plus de frumusețe și poate face ca privirea să pară mai deschisă și mai rejuvenată.

Mezoterapia facială

Mezoterapia facială este o procedură non-invazivă în care se injectează un amestec de substanțe nutritive, vitamine și antioxidanți în piele. Aceasta ajută la hidratarea în profunzime a pielii, la revitalizarea și tonifierea acesteia. Mezoterapia facială poate aduce un plus de frumusețe prin îmbunătățirea texturii și luminozității pielii, diminuarea ridurilor fine și a petelor pigmentare.

Injectarea de acid hialuronic

Pe lângă utilizarea acidului hialuronic pentru buze, acesta poate fi și injectat în alte zone ale feței pentru a aduce un plus de volum și hidratare. Acest tratament poate fi utilizat pentru umplerea ridurilor și pliurilor faciale, precum nasolabialele sau linia de la baza nasului către gura. Injectarea de acid hialuronic poate îmbunătăți contururile feței și poate contribui la obținerea unei aspecte mai tineri și mai pline.

Procedurile de estetică facială, precum acidul hialuronic pentru buze, peelingul chimic, toxina botulinică, rinoplastia, blefaroplastia, mezoterapia facială și injectarea de acid hialuronic, pot aduce un plus de frumusețe și pot contribui la îmbunătățirea încrederii în sine.

Este important să consulți un specialist  de la Dr. Kurbe înainte de a decide să urmezi oricare dintre aceste proceduri, pentru a obține rezultatele dorite și pentru a te asigura că tratamentele sunt potrivite pentru tine. În cele din urmă, fiecare persoană este frumoasă în felul său, iar procedurile de estetică facială pot fi un instrument valoros pentru a-ți sublinia frumusețea naturală.

Te așteptăm!

E-mail: contact@drkurbe.com

Telefon:

0774 410 373

0774 410 374

0774 410 375

Adresă: Strada Delea Nouă 23, București 030925

Leave a comment

× Chat