Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Cat Eyes

dr. kurbe center
CAT EYES

Cat Eyes este o nouă procedură minim invazivă ce ridică unghiul exterior al ochilor și ajută la obținerea unei “priviri de pisică”.

 Se realizează cu 4 fire de tip COG (câte 2 fire pentru fiecare parte), care vor traversa țesutul facial de la nivelul sprâncenelor, până la nivelul liniei părului. Fiecare fir este apoi ancorat la țesuturile fibroase ferme ale scalpului pentru a oferi rezultate sigure și de lungă durată.

Procedura in sine dureaza aproximativ 30 de minute si este nedureroasa.

CAT EYES

Cat Eyes cu 4 fire de tip COG poate oferi numeroase beneficii, printre care se numără:

CE ÎNSEAMNĂ CAT EYES?

Cat Eyes cu 4 fire de tip COG este o procedură de estetică non-invazivă care ajută la ridicarea și conturarea zonei ochilor pentru a obține un aspect rejuvenat și mai tânăr. Este numit „Cat Eyes” datorită aspectului ochilor care devin mai mari și mai deschiși.

Procedura implică utilizarea unui dispozitiv special, numit fir de tip COG, care este introdus sub piele prin intermediul unei mici incizii. Acești fire au o structură specială în formă de V sau de C, care ajută la ridicarea și conturarea pielii.

Pentru Cat Eyes cu 4 fire de tip COG, se folosesc patru fire care sunt plasați în jurul ochilor, în zona arcadei, sub sprâncene și în colțurile externe ale ochilor. Acest lucru ajută la ridicarea sprâncenelor, îmbunătățirea aspectului ochilor și eliminarea liniilor fine și ridurilor din zona ochilor.

Procedura este de obicei efectuată sub anestezie locală pentru a minimiza disconfortul pacientului. După introducerea firelor de tip COG, acestea sunt strânse pentru a ridica și a contura zona ochilor. Acest lucru ajută la obținerea unui aspect rejuvenat și mai tânăr.

Rezultatele sunt vizibile imediat și pot dura între 12 și 18 luni, în funcție de vârstă, tipul de piele și alți factori individuali. După procedură, este important să se evite exercițiile fizice intense și expunerea la soare timp de câteva zile pentru a minimiza riscul de inflamație și de complicații.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat