Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Când este cazul să recurgi la abdominoplastie 

 

Când este cazul să recurgi la abdominoplastie

În lumea modernă a esteticii și chirurgiei plastice, abdominoplastia devine din ce în ce mai populară ca soluție pentru îmbunătățirea aspectului abdomenului. Cu toate acestea, decizia de a recurge la abdominoplastie nu ar trebui luată în mod superficial. Este esențial să înțelegem că această intervenție chirurgicală nu este o procedură cosmetică, ci o intervenție care implică anumite riscuri asociate și perioade de recuperare. Prin urmare, este crucial să evaluăm atent motivele pentru care dorim să optăm pentru abdominoplastie, să ne asigurăm că înțelegem pe deplin ce presupune procesul, care este, în medie, un preț abdominoplastie și la ce rezultate putem să ne așteptăm.

 

Ce este abdominoplastia?

Abdominoplastia, cunoscută și sub numele de “lifting abdominal”, este o intervenție chirurgicală care vizează îndepărtarea excesului de piele. Deseori procedura se realizează odată cu cea de liposucție sau lipo abdomen, așadar îndepărtarea de grăsime din zona abdominală. Abdominoplastia este însoțită de strângerea mușchilor abdominali pentru a obține un abdomen mai plat, tonifiat și conturat. Procedura de abdominoplastie este adesea căutată de persoanele care au avut pierderi semnificative în greutate sau care au experimentat schimbări majore în abdomen în urma sarcinii sau a procesului natural de îmbătrânire. Operația se realizează cu anestezie generală și poate dura de la 3 ore și jumătate, până la 4 ore, fiind o intervenție complexă. 

Când este indicată abdominoplastia?

Abdominoplastia este recomandată în mai multe situații, inclusiv: 

  • Excesul de piele abdominală: Persoanele care prezintă un exces de piele în zona abdominală, care nu poate fi eliminat prin dietă sau exerciții fizice, pot fi candidați ideali pentru abdominoplastie. 
  • Slăbirea mușchilor abdominali: După sarcină sau fluctuații semnificative în greutate, mușchii abdominali pot deveni slăbiți sau întinși. Procedura de abdominoplastie poate corecta această problemă prin strângerea mușchilor abdominali. 
  • Dorința de a obține un abdomen plat și tonifiat: Pentru unii oameni, aspectul unui abdomen tonifiat și plat este dificil de obținut numai prin dietă și exerciții fizice. Abdominoplastia poate fi soluția pentru aceștia, ajutându-i să obțină aspectul dorit al abdomenului. 

Indiferent de motiv, pentru mulți oameni, aspectul abdomenului poate avea un impact semnificativ asupra încrederii în sine și a calității vieții. Abdominoplastia poate contribui la îmbunătățirea stimei de sine și la creșterea încrederii în propria persoană. 

 

Abdominoplastie vs liposucție abdominală

 

Este important să facem distincția între abdominoplastie și liposucție abdominală, deoarece acestea sunt două proceduri diferite, fiecare cu propriile lor indicații și rezultate. Abdominoplastia este o intervenție chirurgicală majoră care se concentrează pe îndepărtarea excesului de piele și strângerea mușchilor abdominali. Această procedură este ideală pentru persoanele care au suferit pierderi semnificative în greutate sau au avut sarcini multiple, rezultând într-un exces de piele sau într-o slăbire a mușchilor abdominali.

 

Pe de altă parte, procedura de liposucție abdominală sau lipo abdomen este una mai puțin invazivă, care vizează îndepărtarea excesului de grăsime din zona abdominală, fără a afecta pielea sau mușchii. Este o opțiune potrivită pentru persoanele care au depozite de grăsime localizate în această zonă și doresc să obțină un contur abdominal mai definit.

 

În unele cazuri, poate fi necesară o combinație a ambelor proceduri pentru a obține rezultatele dorite, îndepărtând atât excesul de piele, cât și de grăsime și remodelând conturul abdominal într-un mod complet. Este esențial să discuți cu un chirurg despre liposucție și abdominoplastie București, pentru a evalua opțiunile disponibile și pentru a stabili care este cea mai potrivită abordare pentru obiectivele tale estetice și de sănătate.

 

Abdominoplastie la Dr. Kurbe Center

 

La Dr. Kurbe Center, înțelegem cât de importantă este decizia de a opta pentru o procedură chirurgicală precum abdominoplastia. Oferim o abordare personalizată pentru fiecare pacient, începând cu consultarea inițială și continuând cu planificarea și executarea intervenției chirurgicale într-un mod sigur și eficient. Dacă te interesează procedura de abdominoplastie București, trebuie să știi că echipa noastră experimentată și dedicată este aici pentru a-ți oferi suportul și îngrijirea necesare pe tot parcursul procesului. Contactează-ne astăzi pentru a afla abdominoplastie preț și pentru a începe călătoria către un abdomen mai frumos și mai conturat!

 

Leave a comment

× Chat