Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Botox In Menton

dr. kurbe center
BOTOX ÎN MENTON

Procedura se efectuează prin injectarea cu toxină botulinică în mușchiul de la nivelul mentonului (bărbiei).

Procedura este una minim invaziva si dureaza maxim 15 minute, folosind o anestezie topica.

BOTOX ÎN MENTON

Injectarea botoxului în zona mentonului poate oferi numeroase beneficii, cum ar fi:

CE ÎNSEAMNĂ BOTOX IN MENTON?

Botoxul este un tratament cosmetic non-invaziv care utilizează toxina botulinică pentru a reduce aspectul ridurilor și a liniilor fine. Injectarea botoxului în zona mentonului poate ajuta la ameliorarea aspectului bărbiei și a liniilor de la nivelul gâtului.

Procedura de injectare a botoxului în menton este realizată într-un birou medical de către un specialist autorizat. Înainte de procedură, pacientul poate fi anesteziat local pentru a minimiza disconfortul.

Specialistul va marca zonele care trebuie tratate, apoi va utiliza o seringă mică pentru a injecta botoxul în mușchii responsabili de apariția ridurilor și liniilor fine din zona mentonului. Botoxul acționează prin blocarea semnalelor nervoase către mușchi, ceea ce reduce contracțiile și previne formarea ridurilor.

În timpul procedurii, pacientul poate simți o ușoară înțepătură sau o senzație de arsură în zona de injecție, dar disconfortul ar trebui să fie minim. Procedura durează de obicei între 10 și 30 de minute și pacientul poate pleca acasă imediat după finalizarea acesteia.

Rezultatele procedurii sunt vizibile în general în câteva zile și pot dura până la 3-4 luni. După această perioadă, pacientul poate opta pentru o nouă sesiune de injecție a botoxului pentru a menține rezultatele obținute.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat