Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Blefaroplastie inferioara si superioara: revigorarea privirii si imbunatatirea aspectului facial

Blefaroplastie inferioara si superioara revigorarea privirii si imbunatatirea aspectului facial

BLEFAROPLASTIE INFERIOARĂ ȘI SUPERIOARĂ: REVIGORAREA PRIVIRII ȘI ÎMBUNĂTĂȚIREA ASPECTULUI FACIAL 

Atunci când este necesară corectarea excesului de piele și a pungilor de grăsime din zona pleoapelor, procedura chirurgicală recomandată este evidentă, cea de blefaroplastie inferioara și superioară. Această intervenție chirurgicală poate revigora aspectul feței și poate îmbunătăți semnificativ calitatea vieții pacienților. În acest articol, vom explora în detaliu ce presupune fiecare tip de blefaroplastie și beneficiile aduse de aceste proceduri.

Despre blefaroplastie

Blefaroplastia inferioară și superioară sunt proceduri chirurgicale care vizează corectarea excesului de piele, depozitelor de grăsime și a pungilor de lichid de sub ochi sau de pe pleoapele superioare. Aceste modificări ale pielii și țesutului conjunctiv pot apărea odată cu înaintarea în vârstă, dar pot fi determinate și de factori genetici sau chiar de stilul de viață. Procedura de blefaroplastie constă în efectuarea unei incizii precise pentru îndepărtarea excesului de piele, grăsime sau mușchi din zona pleoapelor, fie că este vorba de blefaroplastie inferioara sau superioara. În funcție de preferințele pacientului, dar și de recomandările medicului estetician, procedura de blefaroplastie poate fi efectuată la clinica estetica fie sub anestezie locală, fie sub anestezie generală.

Blefaroplastie inferioara

Blefaroplastia inferioară se concentrează pe corectarea aspectului pungilor de grăsime și a excesului de piele din zona inferioară a pleoapelor. Procedura implică realizarea unor incizii discrete sub linia genelor sau în interiorul pleoapei inferioare, astfel încât cicatricile rezultate să fie cât mai puțin vizibile. Chirurgul elimină excesul de grăsime și piele și poate ajusta, de asemenea, musculatura orbiculară a ochiului pentru a obține un rezultat estetic cât mai natural.

Blefaroplastie superioara

Blefaroplastia superioară este o intervenție chirurgicală destinată corectării excesului de piele și a pungilor de grăsime de pe pleoapele superioare. Inciziile sunt realizate în pliul natural al pleoapei superioare sau în interiorul acestuia, astfel încât să se minimizeze vizibilitatea cicatricilor postoperatorii. Chirurgul elimină excesul de piele și grăsime, redând astfel o privire mai odihnită și mai tânără pacientului.

Recuperarea după blefaroplastie

Perioada de recuperare după blefaroplastie poate varia atât în funcție de complexitatea intervenției, cât și în funcție de capacitățile de regenerare ale fiecărui pacient în parte. Pacienții sunt sfătuiți să evite efortul fizic intens și expunerea la soare în primele săptămâni postoperatorii. În plus, pacienților li se recomandă să se odihnească și să urmeze recomandările medicului în ceea ce privește igiena și îngrijirea zonei tratate. Rezultatele blefaroplastiei pot fi vizibile după câteva săptămâni.

Beneficiile blefaroplastiei inferioare și superioare

Îmbunătățirea aspectului facial: Eliminarea excesului de piele și grăsime din zona pleoapelor poate conferi un aspect mai odihnit și mai tânăr.

Îmbunătățirea vederii: În anumite cazuri, excesul de piele de la nivelul pleoapelor superioare poate interfera cu câmpul vizual, iar blefaroplastia poate îmbunătăți vederea și confortul pacientului.

Creșterea încrederii în sine: Mulți pacienți se simt mai încrezători și mai mulțumiți de sine după blefaroplastie, întrucât aspectul lor facial reflectă mai bine modul în care se simt în interior.

Procedură sigură: Blefaroplastia este o procedură sigură care poate fi efectuată la Dr. Kurbe Center, clinica estetica Bucuresti, în condiții de siguranță și cu rezultate optime.

Blefaroplastie pret: La Dr. Kurbe Center poți beneficia de oferte speciale pentru procedura de blefaroplastie inferioara si superioara.

Procedura de blefaroplastie reprezintă o soluție eficientă și sigură pentru un look fresh și odihnit. Această procedură chirurgicală poate avea un impact semnificativ asupra aspectului facial și poate îmbunătăți calitatea vieții pacienților.

Leave a comment

× Chat