Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Blefaroplastia

dr. kurbe center
BLEFAROPLASTIA

Blefaroplastia este intervenția chirurgicală care are rolul de a  corecta aspectul îmbătrânit de la nivelul pleoapelor superioare și inferioare. Procedura se realizează sub anestezie locala și în cursul acesteia se realizează îndepărtarea excesului tegumentar.

BLEFAROPLASTIA

Blefaroplastia este o procedură chirurgicală care are ca scop îmbunătățirea aspectului pleoapelor și îndepărtarea excesului de piele, grăsime sau mușchi din această zonă. Această procedură poate fi efectuată la nivelul pleoapelor superioare, inferioare sau ambele, în funcție de necesitățile pacientului. 

CE ESTE BLEFAROPLASTIA

Procedura constă în efectuarea unei incizii precise în linia naturală a pleoapelor și îndepărtarea excesului de piele, grăsime sau mușchi din această zonă. În cazul pleoapelor inferioare, incizia poate fi efectuată în partea de jos a pleoapelor sau în interiorul acestora.

După ce excesul de piele, grăsime sau mușchi a fost îndepărtat, incizia este închisă cu suturi care se vor dizolva de la sine în câteva zile. Procedura poate fi efectuată sub anestezie locală sau generală, în funcție de preferințele și necesitățile pacientului.

Perioada de recuperare după blefaroplastie poate varia în funcție de tipul de intervenție chirurgicală efectuată, însă, în general, pacientul trebuie să evite activitățile fizice intense și să se odihnească suficient pentru a asigura vindecarea corespunzătoare a țesuturilor și a inciziei. Este posibil să apară umflături și echimoze după intervenția chirurgicală, însă acestea se vor diminua în timp.

Rezultatele blefaroplastiei pot fi vizibile după câteva săptămâni, iar pacientul poate experimenta o îmbunătățire semnificativă a aspectului pleoapelor, ceea ce poate duce la o mai mare încredere în sine și la o înfățișare mai tânără și mai proaspătă.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat