Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Blefaroplastia nechirurgicală: privire luminoasă fără bisturiu

Blefaroplastia nechirurgicală

Blefaroplastia nechirurgicală: privire luminoasă fără bisturiu

BLEFAROPLASTIA NECHIRURGICALĂ: PRIVIRE LUMINOASĂ FĂRĂ BISTURIU 

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea își pierde din elasticitate. Pielea delicată din jurul ochilor este și ea afectată, deoarece este mai subțire și mai susceptibilă la semnele de îmbătrânire: formarea ridurilor, aspectul de pleoapă căzută. O alternativă la procedurile chirurgicale invazive este blefaroplastia nechirurgicală.

Ce este blefaroplastia nechirurgicală?

Blefaroplastia nechirurgicală este o procedură minim invazivă și nedureroasă, care se concentrează pe corectarea semnelor vizibile de îmbătrânire din jurul ochilor. Procedura presupune utilizarea radiofrecvenței pentru a stimula producția de colagen în zona din jurul ochilor. Aparatul Endymed Pro emite unde radio controlate precis, pătrunzând în straturile profunde ale pielii. Aceasta generează o senzație plăcută de căldură care activează producția naturală de colagen, esențial pentru a ridica și tonifia pielea laxă.

De ce este atât de căutată blefaroplastia nechirurgicală?

Blefaroplastia nechirurgicală a devenit o opțiune populară pentru cei care doresc să revitalizeze și să rejuveneze aspectul ochilor fără intervenții chirurgicale invazive. Ochii își recapătă privirea luminoasă și fermecătoare, iar riscul unor eventuale complicații este redus. Această procedură inovatoare oferă rezultate vizibile și un timp de recuperare minim, făcând din ea o opțiune atractivă pentru mulți pacienți.

Beneficiile blefaroplastiei nechirurgicale

Rezultate imediat vizibile: radiofrecvența stimulează producția continuă de colagen după tratament, oferind rezultate durabile și un aspect natural al pielii. Unul dintre cele mai importante avantaje ale blefaroplastiei nechirurgicale este faptul că pacienții pot observa o îmbunătățire semnificativă în aspectul pielii din jurul ochilor imediat după prima ședință.

Corectarea semnelor de îmbătrânire: această tehnică avansată abordează multiple probleme, inclusiv pielea laxă, pungile sub ochi și cearcănele întunecate, oferind o soluție complex pentru rejuvenarea întregii regiuni oculare.

Fără timp lung de recuperare: blefaroplastia nechirurgicală presupune are un timp de recuperare mult mai scurt în comparație cu procedurile chirurgicale tradiționale. Pacienții pot reveni rapid la activitățile lor obișnuite, deoarece procedura cu Endymed Pro nu necesită timp de recuperare semnificativ.

Procedură non-invazivă: blefaroplastia nechirurgicală este una non-invazivă, care nu necesită incizii sau suturi, reducând astfel riscurile și discomfortul asociate cu intervențiile chirurgicale tradiționale.

Cine poate apela la blefaroplastia nechirurgicală?

Blefaroplastia nechirurgicală este recomandată pacienților care doresc să îmbunătățească aspectul conturului ochilor fără a trece prin proceduri chirurgicale complexe. Candidații ideali includ persoanele cu piele laxă în jurul ochilor, pungi sub ochi sau cearcăne pronunțate.

Vrei să apelezi la blefaroplastia nechirurgicală?

Este important să ai așteptări realiste, să discuți deschis cu medicul estetician despre obiectivele tale estetice și să îi ceri toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai bună decizie pentru tine. Te așteptăm la clinica estetică Dr.Kurbe Center pentru a le oferi ochilor tăi privirea luminoasă și fermecătoare pe care o merită!

Locație: str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Contact: +40 774 410 373

Leave a comment

× Chat