Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Bichectomie Grasime

dr. kurbe center
BICHECTOMIE GRĂSIME

Bichectomia reprezintă o intervenție chirurgicală la nivelul feței ce constă în îndepărtarea parțială sau totală a bulei lui Bichat (bula de grăsime din obraz).

Bichectomia reprezintă o intervenție chirurgicală la nivelul obrajilor prin care se elimină țesutul adipos în exces. În ce constă procedura de bichectomie? Procedura de bichectomie constă în înlăturarea țesutului adipos bucal aflat în exces, prin intermediul unor mici incizii realizate în interiorul cavității bucale. La cât timp se vor vedea rezultatele bichectomiei? Rezultatele finale vor fi vizibile după 6-8 săptămâni, iar efectele sunt permamente, excepția fiind o îngrășare substanțială.

Bichectomie

Bichectomia este o procedură chirurgicală cosmetică care implică eliminarea excesului de grăsime din zona obrajilor, cunoscută și sub numele de „bola de Bichat”. Această grăsime poate fi prea mare sau poate da un aspect rotunjit al obrajilor. 

Ce este bichectomia?

Procedura constă în realizarea unei incizii mici în interiorul gurii, iar chirurgul va folosi instrumente chirurgicale pentru a îndepărta excesul de grăsime din zona obrajilor. După ce grăsimea este îndepărtată, incizia este închisă cu suturi care se vor dizolva de la sine în câteva zile.

Procedura este efectuată sub anestezie locală sau generală, în funcție de preferințele și necesitățile pacientului. Durata procedurii este de obicei de aproximativ o oră și nu necesită spitalizare.

În timpul perioadei de recuperare, pacientul poate experimenta umflături și sensibilitate la nivelul obrajilor, iar în primele zile după procedură, se recomandă să evite alimentele dure și să consume numai lichide și alimente moi. Este important să urmați instrucțiunile medicului și să evitați activitățile fizice intense timp de câteva săptămâni după procedură.

Rezultatele bichectomiei pot fi vizibile după o perioadă scurtă de timp și pot fi de lungă durată. Pacientul poate experimenta o reducere semnificativă a volumului obrajilor și o îmbunătățire a conturului feței.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat