Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

All on four

ACUM POTI AVEA UN ZAMBET CA LA HOLLYWOOD CU DOAR 2999 EURO

Zambetul perfect este mai accesibil ca oricand!

La Dr. Kurbe Dental & Aesthetics clinic  ai toate motivele să zâmbești! Unul dintre ele ar fi faptul că îți poți restaura integral zâmbetul cu doar €5998, sau doar o arcadă cu €2999. Prețul imbatabil vine la pachet cu asistența și priceperea unor medici specialiști în implantologie care se vor asigura că zâmbetul tău este fără cusur. Pentru implanturi folosim tehnologia Neodent de la Straumann, un vârf de gamă în materie de implanturi. În pachetul promoțional este inclusă atât dantura provizorie, cât și cea permanentă.

In clinica noastra lucram doar cu materiale si aparatura medicala din cea mai noua tehnologie iar personalul nostru medical are o experienta de peste 15 ani in domeniu. 

Tehnica „All-on-4” este o procedură chirurgicală utilizată în implantologia dentară pentru a înlocui dinții lipsă sau deteriorați. Această procedură implică implantarea a patru implanturi dentare, care sunt inserate în maxilarul sau mandibula pacientului într-un anumit mod pentru a susține o proteză dentară fixă.

Această tehnică este numită „All-on-4” deoarece se bazează pe plasarea a patru implanturi dentare pentru a susține toți dinții unui arc dentar, astfel eliminând necesitatea utilizării unui implant pentru fiecare dinte. Aceasta poate reduce costurile și timpul necesar procedurii.

Procedura începe cu un examen detaliat al pacientului pentru a determina dacă este candidat pentru această tehnică. Dacă este acceptabil, implanturile dentare sunt inserate în maxilar sau mandibulă utilizând o tehnică specială care le permite să fie plasate în poziții optime pentru susținerea protezei dentare.

După implantare, pacientul trebuie să aștepte câteva luni pentru ca osul să se vindece în jurul implanturilor dentare și să se integreze cu ele. După vindecare, proteza dentară este atașată de implanturile dentare și ajustată pentru a se potrivi perfect cu gura pacientului.

Programeaza-te acum pentru o consultatie in clinica noastra de pe strada Delea Noua 23, Bucuresti. 

Date contact

Phone: 0774 410 373  

Phone: 0774 410 373  

Program de lucru

Luni – Vineri 

8:00 am – 22:00 pm

Sambata 

8:00 am – 22:00 pm

Duminica

inchis

Scrie-ne si te contactam noi!

    × Chat