Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

All on 4 și All on 6 în implantologie dentară

All on 4 și All on 6 în implantologie dentară

 

ALL ON 4 ȘI ALL ON 6 ÎN IMPLANTOLOGIA DENTARĂ

În lumea modernă a medicinei dentare, tehnologia avansată și inovațiile au adus schimbări semnificative în tratarea pierderii dentare totale sau parțiale. Pierderea dinților are un important impact asupra calității vieții. Astfel, procedurile de implantologie dentara, cum ar fi All-on-4 și All-on-6, au revoluționat modalitatea în care restaurăm funcționalitatea și estetica zâmbetului.

All-on-4 și All-on-6, o privire asupra tehnicilor de implantologie dentara

Ai auzit despre tehnica All-On-4 și All-On-6 din implantologia dentară? Se referă la lucrări provizorii fixe: pe 6 implanturi la maxilarul superior, pe 4 implanturi la maxilarul inferior.

All on 4: Această tehnică inovatoare utilizează doar patru implanturi dentare pentru a susține o arcadă dentară completă. Implanturile sunt plasate strategic în zonele maxilare și mandibulare. Această abordare reduce necesitatea de intervenții chirurgicale complexe și scurtează timpul de recuperare.

All on 6: Această tehnică implică utilizarea a șase implanturi dentare pentru a oferi suport unei proteze dentare complete. Prin adăugarea a două implanturi suplimentare, se maximizează stabilitatea și rezistența protezei, oferind un suport excelent pentru mestecare și vorbire.

Beneficiile procesului de implantologie dentara All-on-4 și All-on-6

Aceste tehnici aduc beneficii semnificative în viața pacienților, restabilind nu doar funcționalitatea, ci și încrederea în propriul zâmbet. Ambele tehnici permit restaurarea rapidă a unui zâmbet complet, ceea ce aduce un beneficiu semnificativ pacienților care doresc rezultate rapide și estetice.

Minimalizarea intervențiilor chirurgicale: Datorită plasării strategice a implanturilor, intervențiile chirurgicale sunt minimizate. Aceasta nu doar scurtează timpul de recuperare, ci și reduce riscul complicațiilor.

Confort: Implanturile integrate solid în os oferă stabilitate maximă protezei, eliminând temerile legate de alunecarea sau dezechilibrul protezelor tradiționale. Pacienții se bucură de confort în timpul masticației și vorbirii.

Îmbunătățirea calității vieții: Restaurarea funcționalității dentare complete contribuie semnificativ la îmbunătățirea calității vieții. Pacienții se simt mai încrezători în ei înșiși și pot savura alimentele preferate fără restricții.

Prevenirea atrofiei osoase: Implanturile stimulează creșterea osoasă, prevenind atrofia osoasă care apare în mod obișnuit în absența dinților naturali.

Procesul tratamentului de implant dentar

Consultarea și evaluarea: Medicul dentist efectuează o evaluare detaliată a stării dentare a pacientului, inclusiv scanări și imagini radiografice.

Planificarea tehnicilor: Împreună cu pacientul, se planifică tehnica potrivită (All-on-4 sau All-on-6) și se stabilesc detaliile tratamentului.

Plasarea implanturilor: Implanturile sunt plasate chirurgical în osul maxilarului sau mandibulei conform planului stabilit.

Fixarea protezei: După integrarea completă a implanturilor cu osul, se montează proteza personalizată, oferind un zâmbet complet și funcțional.

Monitorizarea post-tratament: Pacientul este monitorizat pentru a asigura o vindecare sănătoasă și adaptare corespunzătoare la proteza nouă.

Implantologia All-on-4 și All-on-6 reprezintă o opțiune atrăgătoare pentru cei care suferă de edentație totală sau aproape totală. Această tehnică de implantologie dentara reprezintă soluția inovatoare pentru cei care caută o alternativă durabilă și estetică la protezele dentare tradiționale. Nu uita că este important să te consulți cu un specialist în implantologie dentara pentru a determina ce opțiune se potrivește cel mai bine.

Alege o clinica implantologie dentara care oferă beneficii semnificative: Te așteptăm la Dr. Kurbe Center, clinica stomatologica Bucuresti, pentru a te asigura că ești un candidat potrivit și pentru a înțelege mai bine detaliile procedurii. Recapătă-ți zâmbetul sănătos și frumos cu implant dentar Bucuresti.

Leave a comment

× Chat