Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Abdominoplastie Lipo Abdomen

dr. kurbe center
ABDOMINOPLASTIE & LIPO ABDOMEN

Abdominoplastia este operația prin care excesul de piele și de grăsime din zona abdominală este îndepărtat. Pentru excesul de grăsime din zona abdominală, procedura se realizează împreună cu cea de liposucție.

Excesul cutanat adipos apare cel mai des în urma sarcinii sau a fluctuaților de greutate.

În urma pierderii unui număr mare de kilograme se poate rămâne cu un surplus de piele. Pacienții apelează la această procedură mai ales din punct de vedere estetic.

Operația se realizează cu anestezie generală și poate dura de la 3 ore și jumătate, până la 4 ore, fiind o intervenție complexă.

ABDOMINOPLASTIA

Abdominoplastia este o procedură chirurgicală estetică care are ca scop îndepărtarea excesului de piele și grăsime din zona abdominală, precum și strângerea mușchilor din această zonă pentru a produce un abdomen plat și tonifiat. Abdominoplastia este adesea efectuată în cazurile în care dietele și exercițiile fizice nu reușesc să producă rezultate satisfăcătoare. 

LIPO ABDOMEN
Liposucția abdominală este o procedură chirurgicală cosmetică care implică eliminarea excesului de grăsime din zona abdominală.

Procedura este efectuată de către un chirurg plastician, care va face o incizie mică în zona abdominală și va introduce un tub subțire numit canulă. Acest tub este conectat la un dispozitiv de aspirație, care va îndepărta grăsimea din zona abdominală.

Înainte de procedură, pacientul va fi anesteziat pentru a evita orice durere sau disconfort. În timpul procedurii, chirurgul va folosi canula pentru a îndepărta grăsimea prin mișcări de aspirație.

După procedură, pacientul va fi supus unei perioade de recuperare, în care va trebui să evite activitățile fizice intense și să poarte o vestă de compresie pentru a ajuta la reducerea umflăturilor și la menținerea formei abdomenului. În general, rezultatele liposucției abdominale pot fi vizibile după câteva săptămâni, iar pacientul va putea observa o îmbunătățire semnificativă a conturului abdominal.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat