Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

3 moduri în care poți scăpa de celulită 

Beautiful,Young,Woman,Holding,Board,With,Text,Bye,Bye,Cellulite

3 moduri în care poți scăpa de celulită 

Celulita este o problemă estetică deseori întâlnită în rândul femeilor, indiferent de vârstă sau greutate. Aceasta apare atunci când grăsimea se depozitează sub piele și crează ceea ce numim aspectul de coajă de portocală. Din fericire, există mai multe modalități de a reduce celulita și de a îmbunătăți aspectul pielii. Citește mai departe pentru a descoperi cum să scapi de celulită cu cel mai recomandat tratament anticelulitic

Masaj anticelulitic 

Dacă faci masaj anticelulitic, trebuie să știi că este o tehnică populară și eficientă pentru reducerea celulitei. Acesta implică aplicarea unor mișcări de frământare, netezire și lovire pe zonele afectate de celulită (celulita picioare fiind cea mai des întâlnită), stimulând astfel circulația sângelui și drenajul limfatic. Un masaj anticelulitic ajută la descompunerea depozitelor de grăsime și la eliminarea toxinelor din țesuturi, iar beneficiile sale sunt multiple: 

  • Stimularea circulației sângelui: un masaj anticelulitic bine executat îmbunătățește fluxul sanguin, ceea ce contribuie la oxigenarea țesuturilor și la eliminarea toxinelor. 

  • Reducerea retenției de apă: Prin stimularea drenajului limfatic, procedura de masaj anticelulitic ajută la eliminarea excesului de lichid din organism. 

  • Îmbunătățirea texturii pielii: Prin masaj anticelulitic se poate reduce aspectul de coajă de portocală, pielea fiind mai tonifiată și netedă. 

Pentru a obține rezultate optime, masajul anticelulitic ar trebui realizat periodic de către un profesionist, în special celulita picioare, care pune cele mai mari dificultăți. Cu toate acestea, există și aparate de masaj anticelulitic pe care le poți utiliza acasă pentru a completa tratamentele profesionale. De reținut că  

Creme anticelulitice 

Multe persoane folosesc creme anticelulitice drept tratament anticelulitic, în special pentru celulita picioare. Acestea creme anticelulitice conțin ingrediente active care ajută la descompunerea grăsimilor, la îmbunătățirea circulației și la stimularea producției de colagen. Printre ingredientele frecvent întâlnite în aceste creme anticelulitice se numără cofeina, retinolul, extractul de ceai verde și L-carnitina.  

Pentru a obține rezultate vizibile ca parte a unui tratament anticelulitic eficient, este important să aplici creme anticelulitice în mod regulat, masându-le bine în piele pentru a facilita absorbția ingredientelor active. 

Tratamente anticelulitice 

Dacă vrei să știi cum să scapi de celulită, trebuie să știi că tratamentele anticelulitice avansate, realizate în saloane specializate, oferă rezultate rapide și eficiente. Un tratament celulită București în cadrul unui salon sau clinici poate fi cel mai bun tratament anticelulitic. Printre cele mai populare tratamente se numără terapia cu micro-ace, cavitația, radiofrecvența și terapia cu vacuum. 

  • Terapia cu micro-ace: Această metodă implică utilizarea unui dispozitiv cu ace fine care creează micro-leziuni în piele, stimulând producția de colagen și regenerarea celulară. Terapia cu micro-ace ajută la netezirea pielii și la reducerea celulitei. 

  • Cavitația: Aceast tratament anticelulitic utilizează ultrasunete de frecvență joasă pentru a descompune celulele adipoase, facilitând eliminarea lor prin sistemul limfatic. 

  • Radiofrecvența: Radiofrecvența încălzește țesuturile subcutanate, stimulând producția de colagen și elastină. Acest tratament ajută la întărirea pielii și la reducerea aspectului de celulită. 

  • Terapia cu vacuum: Această metodă implică utilizarea unui dispozitiv care creează un vid, masând și stimulând circulația sanguină și drenajul limfatic. 

Celulita infecțioasă 

Deși termenul de celulită este adesea folosit pentru a descrie depozitele de grăsime care dau pielii un aspect de coajă de portocală, celulita infecțioasă este o afecțiune diferită și mai gravă. Celulita infecțioasă este o infecție bacteriană a pielii și a țesuturilor subcutanate, care poate deveni foarte periculoasă dacă nu este tratată prompt. Tratamentul celulitei infecțioase necesită administrarea de antibiotice și, în cazurile severe, poate necesita internare în spital. În caz de suspiciuni de celulită infecțioasă, este importantă consultarea imediată a unui medic. 

Scapă de celulită la Dr. Kurbe Center 

Vrei să știi cum să scapi de celulită? La Dr. Kurbe Center, oferim o gamă largă de tratamente anticelulitice, inclusiv masaj anticelulitic și terapii avansate cum ar fi terapia cu micro-ace. Echipa noastră de specialiști este dedicată să te ajute să descoperi cel mai bun tratament anticelulitic pentru tine, ca tu să te bucuri de o piele netedă și sănătoasă. 

Contactează-ne astăzi pentru a programa o ședință pentru tratament celulită București. La Dr. Kurbe Center, suntem dedicați să îți oferim cele mai bune tratamente anticelulitice pentru a te ajuta să te simți bine în propria piele! 

Leave a comment

× Chat