Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

dr. kurbe center

dedicated to perfection
DESPRE NOI

Clinica Dr. Kurbe Center este una dintre cele mai moderne clinici dentare din București, fiind concepută și construită încă de la început cu scopul de a deveni una dintre clinicile de top din România.

SERVICII ESTETICĂ

Cu o gamă largă de opțiuni de îngrijire și tratamente, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe și să vă simțiți mai bine în propriul corp.

Echipa noastră profesionistă este formată din medici calificați și experimentați în domeniul esteticii, care vă pot ajuta să vă simțiți confortabil și să vă bucurați de experiența dumneavoastră la clinica noastră. 

SERVICII DENTARe

Suntem o clinică dentară dedicată sănătății orale și zâmbetelor frumoase. Cu ani de experiență în domeniul stomatologiei, suntem mândri să oferim servicii de înaltă calitate și personalizate pentru toți pacienții noștri.

La clinica noastră, ne concentrăm pe îmbunătățirea sănătății dentare și a aspectului zâmbetului dumneavoastră.

0
+
Pacienți multumiți
0
Medici Specialiști
0
Servicii Estetică
0
Servicii Dentară
Bine ați venit la
dr. kurbe

Clinica Dr. Kurbe a fost concepută și construită din temelii cu scopul de a fi un centru care oferă servicii și tratamente dentare moderne și complexe. 

  Personalul centrului, cu zambetul vizibil în spatele măștilor de protecție au o preocupare și implicare activă și responsabilă față de pacienții noștri. 

  Scopul nostru nu este profitul material. Un pacient care susține moral că nu are posibilități financiare poate să fie tratat gratuit sau în rate foarte ușoare. 

Doctor NAEL KURBE – FONDATOR

PLATA ÎN RATE DIRECT ÎN CLINICĂ

Acum poți să beneficiezi de oricare dintre serviciile noastre dentare cu plata în rate, fără avans sau garanții suplimentare. Și cel mai bun lucru? Ai nevoie doar de buletin pentru a beneficia de această ofertă! 

DR. KURBE CENTER
medicii clinicii

Dr. Mawada Kurbe

Director Medical Clinica Dr. Kurbe - Medic specialist în chirurgie dento-alveolară și implantologie | Competență în estetică dentară | Specializare în radiologie dentară

Dr. Alina Mogos

Medic Stomatolog

Dr. Sari Jaber

Medic Stomatolog Specialist în Ortodonție
Orthodontist Director

Dr. Roxana Miu

Medic Stomatolog Specialist în Ortodonție

Dr. Sofian Abu Nasra

Medic Specialist Chirugie Dento-Alveorală

Dr. Radut Andreea

Medic rezident Parodontologie

Dr. Omar Alfahdawi

Medic Stomatolog Generalist

Dr. Ana Tudor

Medic Stomatolog Generalist

Dr. Gabureanu Andra Alexandra

Medic Stomatolog Generalist
Dr. KURBE center
management

fondator

nael kurbe

Tehnologia dentară a progresat vizibil in ultimul deceniu.
Ne dorim să oferim pacienților noștri tratamente folosind ultimele tehnologii și aparaturi medicale.
Personalul nostru îți va oferi întotdeauna cele mai bune soluții pentru problemele tale dentare. Scopul nostru nu este profitul, ci realizarea unor zambete cu care pacienții să se mândrească. 
În cadrul clinicii noastre poți beneficia și de plata în rate pentru tratamentele medicale de lungă durată.

Te așteptăm cu zâmbetul pe buze la Dr. Kurbe Center!

MANAGING PARTNER

naDA KURBE

Mă numesc Nada Kurbe și ocup funcția de Managing Partner în cadrul clinicii Dr. Kurbe. Misiunea mea, ca și cea a colegilor mei este să creăm un centru de excelență dentară care să trateze chiar și cele mai complicate cazuri. Consider că o capitală europeană are nevoie de servicii pe măsură, iar adevărata provocare vine din permanenta îmbunătățire a serviciilor oferite de noi pentru a reuși să le ridicăm la standarde de excepție. Deși ultimii 15 ani mi-au oferit experiența afacerilor într-un mediu de business extrem de dificil, mai precis în Dubai, găsesc extrem de provocatoare misiunea de a conduce această clinică.
Motivația suplimentară de a realiza totul perfect și de a face nu doar clienții, ci și personalul extrem de multumiți, are la baza faptul că este clinica familiei mele. 

Cu toții punem mult suflet și dedicație pentru a atinge mereu rezultate excepționale. 

operational manager

ABDOUL R. ABOUKAF

Consider că într-o perioadă în care tehnologia evolueaza atât de rapid, este important să rămâi conectat și actualizat cu ultimele tendințe, de aceea noi oferim mereu cele mai moderne tratamente și continuăm să ne specializăm constant pentru a rămâne în pas cu ultimele tratamente și tehnologii dentare.

Așadar, te invit la clinica noastră pentru a experimenta zâmbetul perfect, marca Dr. Kurbe.

DR. KURBE CENTER
recomandări pacienți
Grigoras Oana

Clinica dr.Kurbe este o clinică unde poți găsi numai profesioniști și servicii medicale dentare de top. Aici îți poți rezolva toate problemele pe care le ai la nivelul dinților.Recomand cu drag pe doamna dr. Mogoș Alina și doamna dr. Mawada Kurbe care mi-au tratat cariile dentare și mi-au efectuat la urgență o extracție a unui nerv dentar.Totodată, după mulți ani în care am evitat să îmi pun aparat dentar, am fost la un consult la domnul dr. Sari Jaber. Acesta mi-a explicat în detaliu ce înseamnă să porți un aparat dentar Damon, iar în cele 6 luni de când îl port, pot spune că a fost cea mai bună decizie să vin la clinica Dr. Kurbe.

Sabin Gligor

Recomand cu caldura aceasta clinica moderna unde esti intotdeauna intampinat si tratat de oameni profesionisti si dedicati meseriei lor. Multumesc dr. Alina Mogos pentru servicii, cu siguranta vom reveni mereu cu aceeasi incredere.

Chivu Teodora-Gabriela

Cea mai buna clinica din București! Am ales ce e mai bun pentru dantura mea și nu as fi putut face o alegere mai buna! Am auzit multe păreri despre aparatul dentar, însă eu nu am nicio problema cu al meu, datorită domnului doctor Sari Jaber, cel mai bun ortodont din București! Datorită lui, o sa am zâmbetul la care visez de foarte mult timp.
Recomand!

Andrada Anghel

Sora mea a apelat la serviciile de implantologie din cadrul clinicii Dr. Kurbe din București și este foarte mulțumită de calitatea, confortul și aspectul acestui implant dentar.
Mulțumim!

My sister used the implantology services of Dr. Kurbe’s clinic in Bucharest and is very satisfied with the quality, comfort and appearance of this dental implant.
Thank you!

Multumim mult pentru rabdare! Încet, încet ne învingem teama de stomatolog datorită dnei Dr. Alina ”Zâna Măseluță”, fetita mea Gloria este super ok si nu mai are emotii!!! Recomand cu incredere un personal pregatit din toate punctele de vedere pentru copilașii nostrii!!!

Claudia Antonia

Să vă zic și eu puțin despre aceasta clinica. Intr-un cuvânt este minunata, in mai multe as zice că sunt o echipa de profesioniști prietenoși ce te ajuta să pleci cu zâmbetul pana la urechi de la ei. Mă întorc cu drag in fiecare lună știind că ma ajuta in toate problemele dentare pe care le am. Am recomandat aceasta echipa tututor cunoștințelor mele și vă recomand și voua,celor ce urmează sa ajungeți la ei. Noi suntem foarte satisfăcuți. Felicitări tuturor! Keep going like that !

Dinți drepți și mușcătură corectă cu doar 299 lei/lună? Vini la Dr. Kurbe și profită de abonamentul unic:✅ Aparate dentare pentru ambele arcade✅ Controale periodice lunare✅ Arcuri pe toată durata tratamentului✅ Îndepărtarea aparatului, firele de contenție și gutieraNu pierde această ofertă!☎️ Sună acum la 0774 410 373📍Dr. Kurbe Center, Str. Delea Nouă nr. 23, București#drkurbe #dedicatedtoperfection #dentist #dentistry #dentalclinic #dentistrylife #perfectsmile #dintisanatosi #dintidrepti #dintiperfecti #zambetfrumos

Dinți drepți și mușcătură corectă cu doar 299 lei/lună? Vini la Dr. Kurbe și profită de abonamentul unic:

✅ Aparate dentare pentru ambele arcade
✅ Controale periodice lunare
✅ Arcuri pe toată durata tratamentului
✅ Îndepărtarea aparatului, firele de contenție și gutiera

Nu pierde această ofertă!

☎️ Sună acum la 0774 410 373
📍Dr. Kurbe Center, Str. Delea Nouă nr. 23, București

#drkurbe #dedicatedtoperfection #dentist #dentistry #dentalclinic #dentistrylife #perfectsmile #dintisanatosi #dintidrepti #dintiperfecti #zambetfrumos
...

13 0
Buzele pe care ți le dorești sunt la o programare distanță 👄☎️ Sună acum la 0774 410 373📍Dr. Kurbe Center, Str. Delea Nouă nr. 23, București#drkurbe #drkurbecenter #dedicatedtoperfection #acidhialuronic #perfectlips #lipfiller #lipsaddict #beautiful #beautycenter #aesthetics #beautyclinic #drkurbe

Buzele pe care ți le dorești sunt la o programare distanță 👄

☎️ Sună acum la 0774 410 373
📍Dr. Kurbe Center, Str. Delea Nouă nr. 23, București

#drkurbe #drkurbecenter #dedicatedtoperfection #acidhialuronic #perfectlips #lipfiller #lipsaddict #beautiful #beautycenter #aesthetics #beautyclinic #drkurbe
...

15 0
Buzele îmbunătățesc cu totul aspectul feței 👄Asta înseamnă că acidul hialuronic îți dă un boost de self confidence 🤫☎️ Sună acum la 0774 410 373📍Dr. Kurbe Center, Str. Delea Nouă nr. 23, București#drkurbe #dedicatedtoperfection #lipsfilling #aesthetic #aesthetician #noninvasivebeauty #noninvasive #perfectlips #beautytips #beautyclinic #beautyaddict #lipfillerbeforeandafter #beforeandafter #lips #beautiful #smile #women #injectari #acidhialuronic #estetica #frumusete #beauty #sensuallips #beautycenter #lipfillers #naturalbeauty #aestheticprocedures

Buzele îmbunătățesc cu totul aspectul feței 👄Asta înseamnă că acidul hialuronic îți dă un boost de self confidence 🤫

☎️ Sună acum la 0774 410 373
📍Dr. Kurbe Center, Str. Delea Nouă nr. 23, București

#drkurbe #dedicatedtoperfection #lipsfilling #aesthetic #aesthetician #noninvasivebeauty #noninvasive #perfectlips #beautytips #beautyclinic #beautyaddict #lipfillerbeforeandafter #beforeandafter #lips #beautiful #smile #women #injectari #acidhialuronic #estetica #frumusete #beauty #sensuallips #beautycenter #lipfillers #naturalbeauty #aestheticprocedures
...

22 0
Cariile dentare nu dispar de la sine și netratate la timp ele pot evolua rapid și pot afecta structura dintelui natural 😅 Vino la Dr. Kurbe și lasă-ți zâmbetul pe mâinile specialiștilor! ⭐☎️ Sună acum la 0774 410 373📍Dr. Kurbe Center, Str. Delea Nouă nr. 23, București#drkurbe #drkurbecenter #dedicatedtoperfection #dentistry #dentist #dentistrylife  #dentistrylove #dentalcare #dentalclinic #dentalhygiene #perfectsmile #healthysmile #healthyteeth #beautiful #smile #teethcare  #teethcleaning #dintialbi #dintiperfecti #dintisanatosi #dinti #dintialbi #whiteteeth

Cariile dentare nu dispar de la sine și netratate la timp ele pot evolua rapid și pot afecta structura dintelui natural 😅 Vino la Dr. Kurbe și lasă-ți zâmbetul pe mâinile specialiștilor! ⭐

☎️ Sună acum la 0774 410 373
📍Dr. Kurbe Center, Str. Delea Nouă nr. 23, București

#drkurbe #drkurbecenter #dedicatedtoperfection #dentistry #dentist #dentistrylife #dentistrylove #dentalcare #dentalclinic #dentalhygiene #perfectsmile #healthysmile #healthyteeth #beautiful #smile #teethcare #teethcleaning #dintialbi #dintiperfecti #dintisanatosi #dinti #dintialbi #whiteteeth
...

16 0
Știai că aparatul dentar reduce riscul apariției cariilor și a afecțiunilor gingivale? Vino la Dr. Kurbe Center pentru un zâmbet sănătos!☎️ Sună acum la 0774 410 373📍Dr. Kurbe Center, Str. Delea Nouă nr. 23, București#drkurbe #drkurbecenter #dedicatedtoperfection #dentistry #dentist #dentistrylife  #dentistrylove #dentalcare #dentalclinic #dentalhygiene #perfectsmile #healthysmile #healthyteeth #beautiful #smile #teethcare  #teethcleaning #dintialbi #dintiperfecti #dintisanatosi #dinti #dintialbi #whiteteeth

Știai că aparatul dentar reduce riscul apariției cariilor și a afecțiunilor gingivale? Vino la Dr. Kurbe Center pentru un zâmbet sănătos!

☎️ Sună acum la 0774 410 373
📍Dr. Kurbe Center, Str. Delea Nouă nr. 23, București

#drkurbe #drkurbecenter #dedicatedtoperfection #dentistry #dentist #dentistrylife #dentistrylove #dentalcare #dentalclinic #dentalhygiene #perfectsmile #healthysmile #healthyteeth #beautiful #smile #teethcare #teethcleaning #dintialbi #dintiperfecti #dintisanatosi #dinti #dintialbi #whiteteeth
...

4 0
Rinocorecția cu acid hialuronic este soluția ideală pentru modificări care nu implică schimbări majore de mărime sau formă ❤️ Procedura este non-invazivă și nedureroasă.☎️ Sună acum la 0774 410 373📍Dr. Kurbe Center, Str. Delea Nouă nr. 23, București#drkurbe #drkurbecenter #dedicatedtoperfection #acidhialuronic #perfectnose #nosefiller #beautiful #beautycenter #aesthetics #beautyclinic #drkurbe #nosecheck #nosejobbeforeandafter #nosejob #romania #romaniafyp

Rinocorecția cu acid hialuronic este soluția ideală pentru modificări care nu implică schimbări majore de mărime sau formă ❤️ Procedura este non-invazivă și nedureroasă.

☎️ Sună acum la 0774 410 373
📍Dr. Kurbe Center, Str. Delea Nouă nr. 23, București

#drkurbe #drkurbecenter #dedicatedtoperfection #acidhialuronic #perfectnose #nosefiller #beautiful #beautycenter #aesthetics #beautyclinic #drkurbe #nosecheck #nosejobbeforeandafter #nosejob #romania #romaniafyp
...

10 0
La noi obții sânii pe care ți i-ai dorit mereu, acum cu posibiliratea plății în rate!☎️ Programează-te la 0774 410 373📍 Str. Delea Nouă nr. 23, București#drkurbe #dedicatedtoperfection #aesthetic #perfectlips #beautytips #beautyclinic #beforeandafter #beautiful #women #estetica #frumusete #beauty #beautycenter #naturalbeauty #aestheticprocedures #breastimplant #breast #bigbreast #implanturimamare #boobies

La noi obții sânii pe care ți i-ai dorit mereu, acum cu posibiliratea plății în rate!

☎️ Programează-te la 0774 410 373
📍 Str. Delea Nouă nr. 23, București

#drkurbe #dedicatedtoperfection #aesthetic #perfectlips #beautytips #beautyclinic #beforeandafter #beautiful #women #estetica #frumusete #beauty #beautycenter #naturalbeauty #aestheticprocedures #breastimplant #breast #bigbreast #implanturimamare #boobies
...

34 0
E mai bine să previi cariile decât să le tratezi 📢 Acestea pot duce la complicații ale sănătății orale, printre care și pierderea dinților.☎️ Sună acum la 0774 410 373 și cere mai multe detalii!📍Dr. Kurbe Center, Str. Delea Nouă nr. 23, București#drkurbe #dedicatedtoperfection #dentist #dentistry #dentalclinic #dentistrylife #perfectsmile #healthysmiles #brightersmiles #dentalcare #smilemakeover #happyteeth #dentalhealth #dentalwellness #dentalexperts #smilespecialists #gentledentistry #pearlywhites #dentistoffice #oralhealthmatters #dentalservices #dentalexcellence #teethgoals #teethwhitening #teethsensitivity #teethcleaning #teethhealth #teethcare #teethinspiration

E mai bine să previi cariile decât să le tratezi 📢 Acestea pot duce la complicații ale sănătății orale, printre care și pierderea dinților.

☎️ Sună acum la 0774 410 373 și cere mai multe detalii!
📍Dr. Kurbe Center, Str. Delea Nouă nr. 23, București

#drkurbe #dedicatedtoperfection #dentist #dentistry #dentalclinic #dentistrylife #perfectsmile #healthysmiles #brightersmiles #dentalcare #smilemakeover #happyteeth #dentalhealth #dentalwellness #dentalexperts #smilespecialists #gentledentistry #pearlywhites #dentistoffice #oralhealthmatters #dentalservices #dentalexcellence #teethgoals #teethwhitening #teethsensitivity #teethcleaning #teethhealth #teethcare #teethinspiration
...

14 0
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
DR. KURBE CENTER
blog
12 apr.: Cât costă un implant dentar și pe care să îl alegi 

Cât costă un implant dentar și pe care să îl alegi  Atunci când vine vorba de înlocuirea unui dinte lipsă,…

12 apr.: Tot ce trebuie să știi despre procedura estetică cat eyes

Tot ce trebuie să știi despre procedura estetică cat eyes În ultimii ani, procedura cat eyes a devenit din ce…

05 apr.: Tot ce trebuie să știi despre liftingul mamar

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE LIFTINGUL MAMAR Procedura de lifting mamar, cunoscută și sub numele de mastopexie, reprezintă o…

05 apr.: De ce ar trebui să alegi un aparat dentar invizibil

DE CE AR TREBUI SĂ ALEGI UN APARAT DENTAR INVIZIBIL În ziua de azi, tot mai mulți oameni aspiră la…

28 mart.: Transformă-ți zâmbetul cu pachetul Dental Spa

Transformă-ți zâmbetul cu pachetul Dental Spa În agitatul ritm al vieții de zi cu zi, este esențial să ne facem…

28 mart.: Blefaroplastie non-chirurgicala: O alternativă revoluționară pentru reîmprospătarea privirii

Blefaroplastie non-chirurgicala: O alternativă revoluționară pentru reîmprospătarea privirii Blefaroplastia non-chirurgicală reprezintă o abordare inovatoare în domeniul esteticii faciale, oferind o…

19 mart.: Rinoplastie: varianta chirurgicală versus cea minim invazivă

Rinoplastie: varianta chirurgicală versus cea minim invazivă Rinoplastia, sau intervenția chirurgicală la nivelul nasului, este una dintre cele mai comune…

19 mart.: Fatete dentare: transformă-ți zâmbetul cu dinti falsi

Fatete dentare: transformă-ți zâmbetul cu dinti falsi Folosirea de fatete dentare reprezintă o soluție estetică populară și eficientă pentru a…

12 mart.: Igienizare dentara: Cât de des este recomandată?

Igienizare dentara: Cât de des este recomandată? Igiena dentară este un aspect crucial al îngrijirii generale a sănătății orale. O…

12 mart.: Acid hialuronic buze: Ghidul tău despre procedură și prețuri

Acid hialuronic buze: Ghidul tău despre procedură și prețuri Un zâmbet senzual și buze bine conturate sunt elemente esențiale ale…

06 mart.: Aparat dentar: Prețuri și tipuri de aparate pentru zâmbetul dorit

Aparat dentar: Prețuri și tipuri de aparate pentru zâmbetul dorit Un zâmbet strălucitor și sănătos este unul dintre cele mai…

06 mart.: Implant mamar sau mărirea sânilor cu implant silicon: O decizie care schimbă viața

Implant mamar sau mărirea sânilor cu implant silicon: O decizie care schimbă viața Când vine vorba de mărirea sânilor, fie…

01 mart.: Amprenta dentara: Importanța ei în stomatologie și procesul de amprentare

Amprenta dentara: Importanța ei în stomatologie și procesul de amprentare Amprenta dentara reprezintă o tehnică esențială în stomatologie, fiind folosită…

01 mart.: Abdominoplastie: Procedura care restaurează încrederea în sine

Abdominoplastie: Procedura care restaurează încrederea în sine Procedura de abdominoplastie, cunoscută și sub numele de procedură de ridicare a abdomenului…

23 feb.: Sculptra: Secretul pentru o piele cu aspect radiant

SCULPTRA: SECRETUL PENTRU O PIELE CU ASPECT RADIANT  În căutarea răspunsurilor la întrebările mereu prezente cu privire la menținerea tinereții…

23 feb.: Albirea dintilor: Proceduri eficiente pentru un zâmbet sănătos

ALBIREA DINȚILOR: PROCEDURI EFICIENTE PENTRU UN ZÂMBET SĂNĂTOS  Albirea dintilor este o procedură din ce în ce mai populară pentru…

19 feb.: Blefaroplastie inferioara si superioara: revigorarea privirii si imbunatatirea aspectului facial

BLEFAROPLASTIE INFERIOARĂ ȘI SUPERIOARĂ: REVIGORAREA PRIVIRII ȘI ÎMBUNĂTĂȚIREA ASPECTULUI FACIAL  Atunci când este necesară corectarea excesului de piele și a…

19 feb.: Rolul unui medic stomatolog în prevenirea și tratarea cariilor dentare

ROLUL UNUI MEDIC STOMATOLOG ÎN PREVENIREA ȘI TRATAREA CARIILOR DENTARE Cariile dentare reprezintă una dintre cele mai comune afecțiuni ale…

08 feb.: Descoperă beneficiile uimitoare ale tratamentului Hidrafacial

Descoperă beneficiile uimitoare ale tratamentului Hidrafacial În era în care estetica faciala este din ce în ce mai importantă, tehnologiile…

08 feb.: Parodontologie: Beneficiile îngrijirii gingiilor pentru o sănătate orală de invidiat

Parodontologie: Beneficiile îngrijirii gingiilor pentru o sănătate orală de invidiat În parodontologie ne concentrăm pe prevenirea, diagnosticarea și tratarea bolilor…

02 feb.: Dermapen: estetică facială pentru îngrijirea pielii

DERMAPEN: ESTETICĂ FACIALĂ PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII Estetica faciala a devenit o prioritate pentru majoritatea femeilor – și nu numai, iar…

01 feb.: Endodonție la microscop

ENDODONȚIE LA MICROSCOP Atunci când vine vorba despre endodontie, trebuie sa stii ca aceasta specialitate sta la baza stomatologiei. Endodonția…

24 ian.: Peeling facial – secretul pentru o piele sănătoasă și strălucitoare

PEELING FACIAL-SECRETUL PENTRU O PIELE SĂNĂTOASĂ ȘI STRĂLUCITOARE Peelingul facial reprezintă unul dintre cele mai realizate tratamente faciale pentru o…

24 ian.: Coroane dentare – O soluție durabilă pentru dinti falsi

COROANE DENTARE- O SOLUȚIE DURABILĂ PENTRU DINȚI FALȘI Un zâmbet sănătos și frumos începe cu dinți puternici și bine îngrijiți….

18 ian.: Epilare definitiva: descoperă ofertele noastre

EPILARE DEFINITIVĂ: DESCOPERĂ OFERTELE NOASTRE  Epilarea definitivă a devenit o soluție tot mai căutată pentru cei care doresc să scape…

18 ian.: Detartraj dentar: protejează-ți zâmbetul și sănătatea orală

DETARTRAJ DENTAR: PROTEJEAZĂ-ȚI ZÂMBETUL ȘI SĂNĂTATEA ORALĂ Aparitia tartrului este inevitabilă, iar o procedură de detartraj este esențială pentru un…

11 ian.: Implant dentar: exemple tipuri de implanturi

IMPLANT DENTAR: EXEMPLE DE TIPURI DE IMPLANTURI  Dincolo de dificultatea de a mânca, lipsa dintilor cauzează și temeri legate de…

10 ian.: Implant mamar: descoperă cele mai noi tendințe în chirurgia estetică

IMPLANT MAMAR: DESCOPERĂ CELE MAI NOI TENDINȚE ÎN CHIRURGIA ESTETICĂ Chirurgia estetică a evoluat în mod semnificativ în ultimele decenii,…

05 ian.: Mărirea buzelor cu acid hialuronic: un ghid complet despre procedura estetică

MĂRIREA BUZELOR CU ACID HIALURONIC: UN GHID COMPLET DESPRE PROCEDURA ESTETICĂ În era în care aspectul estetic și încrederea în…

05 ian.: Aparat dentar: cât costă și ce trebuie să știm despre el

APARAT DENTAR: CÂT COSTĂ ȘI CE TREBUIE SĂ ȘTIM DESPRE EL  Aparatul dentar, cunoscut și sub numele de ortodont sau…

22 dec.: Curatare cu HydraFacial: Secretul unui ten curat și strălucitor

CURĂȚARE CU HYDRAFACIAL: SECRETUL UNUI TEN CURAT ȘI STRĂLUCITOR  În căutarea unui ten curat și strălucitor, radiant de sănătos, numeroase…

22 dec.: All on 4 și All on 6 în implantologie dentară

  ALL ON 4 ȘI ALL ON 6 ÎN IMPLANTOLOGIA DENTARĂ În lumea modernă a medicinei dentare, tehnologia avansată și…

15 dec.: Terapie cu laser pentru probleme parodontale

Transformă-ți zâmbetul cu ajutorul tehnologiei: Terapie cu laser pentru probleme parodontale TRANSFORMĂ-ȚI ZÂMBETUL CU AJUTORUL TEHNOLOGIEI: TERAPIE CU LASER PENTRU…

15 dec.: Depigmentare cearcane: ghidul tău pentru un look odihnit

DEPIGMENTARE CEARCANE: GHIDUL TĂU PENTRU UN LOOK ODIHNIT Oboseală și lipsă de somn, stres, stil de viață dezordonat, construcție genetică,…

08 dec.: Intervenția de rinoplastie: o călătorie estetică pentru armonie facială

INTERVENȚIA DE RINOPLASTIE: O CĂLĂTORIE ESTETICĂ PENTRU ARMONIE FACIALĂ În călătoria către o estetică facială echilibrată și armonioasă, intervenția de…

08 dec.: Hollywood Smile: Zâmbet perfect cu fatete dentare

HOLLYWOOD SMILE: ZÂMBET PERFECT CU FAȚETE DENTARE În căutarea unui zâmbet strălucitor și atrăgător? Hollywood smile, așa cum se mai…

29 nov.: Despre profilaxie dentară și importanța vizitelor regulate la medicul dentist

DESPRE PROFILAXIE DENTARĂ ȘI IMPORTANȚA VIZITELOR REGULATE LA MEDICUL DENTIST  Din cauza stilului de viață agitat și a lipsei timpului,…

28 nov.: Blefaroplastia nechirurgicală: privire luminoasă fără bisturiu

Blefaroplastia nechirurgicală: privire luminoasă fără bisturiu BLEFAROPLASTIA NECHIRURGICALĂ: PRIVIRE LUMINOASĂ FĂRĂ BISTURIU  Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea își…

20 nov.: Mezoterapie – secretul frumuseții revelat prin Beauty Cocktail

MEZOTERAPIE-SECRETUL FRUMUSEȚII REVELAT PRIN BEAUTY COCKTAIL  În căutarea unui ten perfect și a unui aspect tineresc, multe persoane recurg la…

20 nov.: Impactul cariilor dentare asupra sănătății generale

IMPACTUL CARIILOR DENTARE ASUPRA SĂNĂTĂȚII GENERALE Cariile dentare reprezintă deteriorarea progresivă a smalțului dentar și a structurilor interioare ale dinților…

13 nov.: Tratamente faciale cu Hydrafacial: piele sănătoasă în sezonul rece

TRATAMENTE FACIALE CU HYDRAFACIAL: PIELE SĂNĂTOASĂ ÎN SEZONUL RECE Tratamentele faciale cu HydraFacial reprezintă o experiență avansată de îngrijire a…

13 nov.: Ortodontia la copii – importanța și beneficiile tratamentului

ORTODONȚIA LA COPII-IMPORTANȚA ȘI BENEFICIILE TRATAMENTULUI  Ortodontia este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticul, prevenția și corectarea…

08 nov.: Endodonția la microscop – Avantaje

ENDODONȚIE LA MICROSCOP-AVANTAJE Endodontia este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu tratamentul și prevenirea afecțiunilor pulpei dentare și…

07 nov.: Epilarea definitiva – o soluție modernă pentru o piele netedă

EPILAREA DEFINITIVĂ- O SOLUȚIE MODERNĂ PENTRU O PIELE NETEDĂ Pielea netedă și lipsită de păr a devenit un standard de…

30 oct.: Tratamentul facial cu Hydrafacial: îngrijirea pielii fără intervenție chirurgicală

  TRATAMENTUL FACIAL CU HYDRAFACIAL: ÎNGRIJIREA PIELII FĂRĂ INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ În era actuală a tehnologiei și frumuseții, mulți dintre noi…

30 oct.: Implantologia All-on-4: O soluție inovatoare pentru edentație totală

IMPLANTOLOGIA ALL-ON-4: O SOLUȚIE INOVATOARE PENTRU EDENTAȚIE TOTALĂ Pierderea dinților poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții unei persoane….

24 oct.: Cariile dentare și endodonția: salvând zâmbete și eliminând durerea

CARIILE DENTARE ȘI ENDODONȚIA: CUM SĂ SALVEZI ZÂMBETE ȘI SĂ ELIMINI DUREREA  Cariile dentare sunt probleme comune ale sănătății orale,…

24 oct.: Tratamente estetice pentru vergeturi

TRATAMENTE ESTETICE PENTRU VERGETURI  Vergeturile reprezintă o problemă comună a pielii, care afectează atât bărbații, cât și femeile de-a lungul…

16 oct.: Liposucție abdominală: soluția pentru un abdomen conturat

LIPOSUCȚIE ABDOMINALĂ: SOLUȚIA PENTRU UN ABDOMEN CONTURAT Liposucția abdominală este una dintre cele mai căutate proceduri de chirurgie estetică din…

16 oct.: Profilaxia dentară și importanța sa

PROFILAXIA DENTARĂ ȘI IMPORTANȚA SA  Sănătatea orală este o componentă esențială a stării noastre generale de bine. Iar profilaxia dentară…

09 oct.: Liftingul buzei superioare: îmbunătățirea aspectului facial

LIFTINGUL BUZEI SUPERIOARE: ÎMBUNĂTĂȚIREA ASPECTULUI FACIAL  În lumea esteticii faciale, procedurile chirurgicale devin din ce în ce mai populare pentru…

09 oct.: Implanturile dentare – Când sunt necesare

IMPLANTURILE DENTARE-CÂND SUNT NECESARE  Sănătatea orală este esențială pentru starea noastră generală de bine, iar pierderea unuia sau mai multor…

03 oct.: Bichectomie: o procedură chirurgicală pentru definirea conturului feței

i BICHECTOMIE: O PROCEDURĂ CHIRURGICALĂ PENTRU DEFINIREA CONTURULUI FEȚEI  Bichectomia grasimii, cunoscută și sub numele de reducerea buzei grase sau…

03 oct.: Cariile dentare și impactul lor asupra sănătății orale

CARIILE DENTARE ȘI IMPACTUL LOR ASUPRA SĂNĂTĂȚII ORALE Cariile dentare, cunoscute și sub numele de carii sau plombe, reprezintă una…

25 sept.: Implantul mamar: o cale modernă de a realiza frumusețea

IMPLANTUL MAMAR: O CALE MODERNĂ DE A REALIZA FRUMUSEȚEA Frumusețea vine în multe forme și dimensiuni, iar pentru multe femei,…

25 sept.: Importanța consultului stomatologic pentru copii

IMPORTANȚA CONSULTULUI STOMATOLOGIC PENTRU COPII  Sănătatea orală se referă la starea generală de bine a gurii și a dinților. Aceasta…

21 sept.: Descoperă secretul unui ten impecabil: Tratamentele faciale cu HydraFacial

DESCOPERĂ SECRETUL UNUI TEN IMPECABIL: TRATAMENTELE FACIALE CU HYDRAFACIAL Dacă ai visat vreodată la un ten impecabil, radiant, lipsit de…

21 sept.: Clinică Stomatologică servicii de calitate: Zâmbetul tău, prioritatea noastră

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ-SERVICII DE CALITATE: ZÂMBETUL TĂU, PRIORITATEA NOASTRĂ În zilele noastre, îngrijirea dentară este atât o necesitate cât și un…

11 sept.: De ce să mergem la stomatolog: Importanța îngrijirii orale

DE CE SĂ MERGEM LA STOMATOLOG: IMPORTANȚA ÎNGRIJIRII ORALE În ciuda faptului că mulți oameni ezită să meargă la stomatolog,…

11 sept.: Epilarea definitivă și beneficiile sale

EPILAREA DEFINITIVĂ ȘI BENEFICIILE SALE Epilarea definitivă este o procedură tot mai populară în zilele noastre, oferind o soluție permanentă…

06 sept.: Injectarea feselor cu acid hialuronic: O cale sigură și eficientă

  INJECTAREA FESELOR CU ACID HIALURONIC: O CALE SIGURĂ ȘI EFICIENTĂ În ultimii ani, procedura de injectare a feselor cu…

06 sept.: Radiologia Dentară: O privire detaliată asupra imagisticii în stomatologie

Radiologia Dentară: O privire detaliată asupra imagisticii în stomatologie Radiologia dentară, cunoscută și sub numele de radiografie dentară sau imagistică…

28 aug.: Volumizarea pomeților prin injectarea cu acid hialuronic

VOLUMIZAREA POMEȚILOR PRIN INJECTAREA CU ACID HIALURONIC  În lumea esteticii medicale moderne, tehnologia și cunoștințele avansate permit pacienților să obțină…

28 aug.: Implant Dentar: O soluție durabilă pentru inlocuirea dinților pierduți

IMPLANT DENTAR: O SOLUȚIE DURABILĂ PENTRU ÎNLOCUIREA DINȚILOR PIERDUȚI  În ultimele decenii, implantologia dentară a evoluat semnificativ, oferind pacienților o…

22 aug.: Transformarea aspectului și increderii prin Botox în zona mentonului

TRANSFORMAREA ASPECTULUI ȘI ÎNCREDERII PRIN BOTOX ÎN ZONA MENTONULUI  Botox-ul, cunoscut și sub denumirea de toxina botulinică, este un produs…

22 aug.: Ortodonția – Transformarea zâmbetelor prin tehnologie și expertiză medicală

ORTODONȚIA-TRANSFORMAREA ZÂMBETELOR PRIN TEHNOLOGIE ȘI EXPERTIZĂ MEDICALĂ Ortodonția este o ramură a medicinei dentare care se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea…

16 aug.: Lifting sprâncene: O abordare inovatoare în rejuvenarea facială

LIFTING SPRÂNCENE: O ABORDARE INOVATOARE ÎN REJUVENAREA FACIALĂ În căutarea metodelor eficiente și minim invazive de rejuvenare facială, procedurile cosmetice…

16 aug.: Chirurgia Maxilo-Facială: Tehnici și Proceduri Specializate

CHIRURGIA MAXILO-FACIALĂ: TEHNICI ȘI PROCEDURI SPECIALIZATE Chirurgia maxilo-facială este o disciplină medicală complexă care abordează o serie de proceduri specializate…

09 aug.: Estomparea Cearcănelor: Tratamente și Sfaturi Pentru o Privire Luminoasă

Estomparea Cearcănelor: Tratamente și Sfaturi Pentru o Privire Luminoasă Cearcănele pot fi o preocupare estetică pentru multe persoane, indiferent de…

09 aug.: Tratarea Cariilor Dentare: Metode Eficiente și Tehnologii Avansate

Tratarea Cariilor Dentare: Metode Eficiente și Tehnologii Avansate Cariile dentare reprezintă una dintre cele mai comune afecțiuni dentare întâlnite în…

01 aug.: Smoker Lines – Ridurile deasupra buzei superioare și cum să le tratezi

Smoker Lines – Ridurile deasupra buzei superioare și cum să le tratezi Ridurile deasupra buzei superioare, cunoscute sub numele de…

31 iul.: PEDODONȚIE – Importanța Dentistului Pediatric în Menținerea Sănătății Orale a Copiilor

PEDODONȚIE – Importanța Dentistului Pediatric în Menținerea Sănătății Orale a Copiilor Pedodonția, cunoscută și sub numele de stomatologie pediatrică, este…

25 iul.: Mezoterapie – Beauty Cocktail: Secretul unei Piele Frumoase și Strălucitoare

Mezoterapie – Beauty Cocktail: Secretul unei Piele Frumoase și Strălucitoare În căutarea unei pielii sănătoase, strălucitoare și tânără, oamenii au…

24 iul.: Parodontologia – Înțelegerea și tratarea afecțiunilor parodontale

Parodontologia – Înțelegerea și tratarea afecțiunilor parodontale Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe prevenirea, diagnosticare și…

20 iul.: Liposucție gușă – Ce este și care sunt beneficiile

Liposucție gușă – Ce este și care sunt beneficiile Procedura de liposucție gușă este acea intervenție prin care se elimină stratul adipos…

20 iul.: Despre ortodonție și rolul unui specialist ortodont

Despre ortodonție și rolul unul specialist ortodont Cuvântul ortodonție vine la rândul lui din greacă și înseamnă – “orthos” a îndrepta și…

13 iul.: Liposucție (lipoaspirație) – Elimină rapid grăsimea

Liposucție (lipoaspirație) – Elimină rapid grăsimea Frumusețea este un concept ce ne-a fascinat încă de la început, fiind o expresie…

13 iul.: Totul despre endodonție

Totul despre endodonție Cu siguranță toți știm cât de important este să avem o dantură sănătoasă, însă nu toți am…

04 iul.: Tratamente non-invazive pentru a combate semnele îmbătrânirii și a obține un aspect tânăr

Tratamente non-invazive pentru a combate semnele îmbătrânirii și a obține un aspect tânăr Cu trecerea timpului, semnele îmbătrânirii devin tot…

04 iul.: Implanturile dentare: O soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă

Implanturile dentare: O soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă Un zâmbet frumos și sănătos este un atribut valoros…

27 iun.: Cele mai populare proceduri de estetică facială și cum pot aduce un plus de frumusețe

Cele mai populare proceduri de estetică facială și cum pot aduce un plus de frumusețe Procedurile de estetică facială au…

27 iun.: Servicii inovatoare într-o clinică dentară modernă: Tehnologii de ultimă generație

Servicii inovatoare într-o clinică dentară modernă: Tehnologii de ultimă generație Un zâmbet sănătos și strălucitor este dorința fiecăruia dintre noi….

19 iun.: Tratamente eficiente în medicina estetică

Tratamente eficiente în medicina estetică Medicina estetică a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, oferind soluții…

19 iun.: Cinci sfaturi pentru menținerea sănătății orale în viața de zi cu zi

Cinci sfaturi pentru menținerea sănătății orale în viața de zi cu zi Când vine vorba de bunăstarea generală și calitatea…

12 iun.: COSMETICA DENTARĂ: TRANSFORMAREA ZÂMBETULUI TĂU

COSMETICA DENTARĂ: TRANSFORMAREA ZÂMBETULUI TĂU Când vine vorba de un aspect estetic, un zâmbet sănătos și o dantură perfectă sunt…

12 iun.: IMPORTANȚA CONSULTAȚIEI DE SPECIALITATE ÎN VEDEREA ALEGERII UNEI PROCEDURI

Importanța consultației de specialitate în vederea alegerii unei proceduri În era în care frumusețea și aspectul fizic sunt din ce…

06 iun.: Non-chirurgia estetică: Tratamente inovatoare pentru a îmbunătăți aspectul fără intervenții chirurgicale

Non-chirurgia estetică: Tratamente inovatoare pentru a îmbunătăți aspectul fără intervenții chirurgicale În lumea esteticii, există o gamă largă de opțiuni…

06 iun.: Cum să alegi o clinică dentară potrivită pentru nevoile tale?

Cum să alegi o clinică dentară potrivită pentru nevoile tale? Atunci când vine vorba de sănătatea orală, alegerea unei clinici…

30 mai: Cum să alegi o clinică estetică potrivită pentru nevoile tale?

Cum să alegi o clinică estetică potrivită pentru nevoile tale? Alegerea unei clinici estetice potrivite este extrem de importantă pentru…

30 mai: De ce sunt importante igiena orală și vizitele regulate la o clinică dentară?

De ce sunt importante igiena orală și vizitele regulate la o clinică dentară? O igienă orală adecvată și vizitele regulate…

23 mai: CELE MAI POPULARE PROCEDURI ESTETICE

CELE MAI POPULARE PROCEDURI ESTETICE În era tehnologiei și a evoluției rapide a medicinei estetice, există o gamă largă de…

22 mai: Cele mai frecvente probleme dentare

Cele mai frecvente probleme dentare Menținerea unei sănătăți dentare optime este esențială pentru starea noastră generală de bine. Din păcate,…

11 ian.: Ce trebuie sa știm despre radiografia dentară?

Ce trebuie sa știm despre radiografia dentară? Radiografia dentară este o investigație neinvaziva ce oferă o imagine a oaselor maxilare,…

11 ian.: Ce este extracția dentară și când se recomanda?

Ce este extracția dentară și când se recomanda? 🦷 Extracția presupune îndepărtarea unui dinte irecuperabil sau a unui rest radicular…

10 nov.: WAX UP- Ce inseamna de fapt?

WAX UP- Ce inseamna de fapt? Wax-up-ul reprezinta un instrument valoros pentru refacerea oricărui zâmbet, deoarece acesta oferă pacientului posibilitatea…

08 nov.: Caria secundara

Caria secundara Caria secundară marginală apare pe coroana unui dinte obturat, la nivelul limitei de contact dintre marginea cavităţii şi…

08 nov.: RETRACTIA GINGIVALA

RETRACTIA GINGIVALA Expunerea radacinii dintelui cauzata de retractia gingivala favorizeaza aparitia cariilor sau a mobilitatii dentare ceea ce duce la…

08 nov.: Mezoterapie cu cocktailul Dr Kurbe glow&anti aging

Mezoterapie cu cocktailul Dr Kurbe glow&anti aging Mezoterapia este un tratament non-chirurgical de întinerire a pielii destinat diminuării zonelor problematice…

31 oct.: Volumizare buze cu acid hialuronic

Volumizare buze cu acid hialuronic Marirea sanilor cu implanturi de silicon (mamoplastia de augmentare) este o procedura chirurgicala ce are…

21 oct.: Implantul mamar

Implantul Mamar – Marirea sanilor Marirea sanilor cu implanturi de silicon (mamoplastia de augmentare) este o procedura chirurgicala ce are…

21 oct.: TOTUL DESPRE RINOPLASTIE

TOTUL DESPRE RINOPLASTIE Rinoplastia este procedura prin care poti avea nasul pe care ți-l dorești. Indiferent dacă te confrunţi cu…

25 iun.: STOMATOLOGIE GENERALA

Stomatologie generala Tratamentul de canal consta in inlaturarea pulpei dintelui – o forma mica de tesut din centrul dintelui. Dupa…

25 iun.: Boala Parodontală

BOLI PARODONTALE Reprezinta tartrul un factor favorizant in aparitia bolii parodontale?  Sa lamurim, in primul rand, ce este tartrul. Formarea…

25 iun.: TEHNICA ALL ON 4

TEHNICA ALL ON 4 De cele mai multe ori pacientii intreaba ce inseamna tehnica All on four si cu ce…

02 iun.: TIPURI PRINCIPALE DE COLORARE A DINTILOR

Tipuri principale de colorare a dintilor Extrinseca Are loc atunci cand stratul exterior al dintelui (smaltul) este colorat. Cafeaua, vinul,…

22 mai: Implantul Straumann

Implantul Straumann Indiferent de calitatea oaselor maxilar și mandibular, Straumann prezintă o mare diversitate de soluții de implantare, astfel adresându-se…

22 mai: Coroanele dentare

Coroanele dentare De ce este important tratamentul endodontic in vederea restaurarii coronare ulterioare? Majoritatea dinţilor care necesită tratament endodontic au…

22 mai: FATETELE DENTARE

Fatetele dentare De ce se numește Hollywood Smile? Un dentist pe nume Dr. Charles Pincus a folosit fațetele ca o…

22 mai: Implantul dentar

Implantul Dentar De ce avem nevoie de un implant? Lipsa unui dinte sau a mai multor dinți provoacă artrofia osului:…

04 mai: Gingivita

gingivita GINGIVITA Gingivita reprezintă inflamația gingiilor care înconjoară dinții.Gingivita afectează o parte semnificativă a populației și este cea mai frecventă…

04 mai: Aparatul dentar

aparatul dentar APARATUL DENTAR Înainte de a vă monta aparatul dentar, medicul dentist sau ortodont vă poate recomanda extracția molarilor…

04 mai: Implantul

Implantul IMPLANTUL Un implant dentar este o componenta chirurgicală care se integrează cu osul maxilarului sau al craniului pentru a…

02 mart.: Placa bacteriană

Placa bacteriană este recunoscută astăzi ca fiind factorul determinant al bolii parodontale; Monitorizarea plăcii bacteriene este o cale de prevenţie,…

02 mart.: Chirurgie dento-alveolara

Ce este chirurgia dento-alveolară? Chirurgia dento-alveolară este o specialitate a medicinei dentare  care se ocupă cu studiul, prevenirea şi tratamentul…

02 mart.: Ortodontie

Ortodonţia şi ortopedia dento-facială alcătuiesc specialitatea de medicină dentară care are ca obiect de studiu supravegherea, ghidarea creşterii şi a…

02 mart.: Odontologie

Motivul durerilor dentare este reprezentat in principal de caria dentara care se grefeaza pe suprafata dintelui datorita igienei deficitare, alimentatiei…

02 mart.: Parodontologie Dr. Kurbe

Ramura stomatologiei care se ocupa cu sanatatea structurilor de sustinere a dintilor, si anume parodontiul, alcatuit din tesut gingival, osos…

02 mart.: Protetica

Edentatiile reprezinta lipsa unui dinte sau a unui grup de dinti care determina  tulburari fizionomice,fonetice si masticatorii. In timp, in…

24 nov.: ENDODONTIE

ENDODONTIE Un tratament endodontic corect se desfășoară pe parcursul mai multor etape : -Îndepărtarea pulpei dentare atât din camera pulpară…

24 nov.: PROFILAXIA DENTARA

PROFILAXIE DENTARA Este mai relevant și mai ușor să prevenim decât să tratăm,așadar , profilaxia dentară are rolul de a…

24 nov.: CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA

CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA: proceduri Adiția osoasă În stomatologie, adiția osoasă este intervenția chirurgicală prin care se realizează  mărirea volumetrică a osului mandibular sau maxilar….

24 nov.: Ortodontie

ORTODONTIE Ortodonţia şi ortopedia dento-facială alcătuiesc specialitatea de medicină dentară care are ca obiect de studiu supravegherea, ghidarea creşterii şi…

24 nov.: Pedodontie

Pedodontie   Pedodonția reprezintă ramura medicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor stomatologice la copil.   Erupția dinților   Dentiția copilului se formează încă…

24 nov.: Parodontologie

PARODONTOLOGIE    Parodontologia reprezintă ramura stomatologiei care se ocupă cu sănătatea structurilor de susținere a dinților  , și anume parodonțiul…

24 nov.: Estetica Dentara

ESTETICA DENTARA Estetica dentară nu este o ramură aparte a stomatologiei, ci, sub acest nume, înglobează tehnici și proceduri din mai…

31 oct.: Protetica Dentara

Protetica Edentațiile reprezintă lipsa unui dinte sau a unui grup de dinți care determină  tulburări fizionomice,fonetice și masticatorii.În timp, în…

22 oct.: Ortodontie – aparate si proceduri

Ce este Ortodontia? Ortodonția este ramura stomatologiei ce se ocupă cu îndreptarea și corectarea poziției dinților cu ajutorul aparatelor ortodontice….

suntem aici pentru dumneavoastră
program de lucru

Luni – Vineri
10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă
09:00 am – 01:00 pm

Duminică
– Închis –

dr. kurbe center
FORMULAR DE CONTACT

    × Chat